top of page

CARAVANING BRNO 2023

Letošní ročník bude jízda, tak za námi doražte ne veletrh v Brně v termínu 2.-5.11.2023 do haly G1.

Máte rádi dobrodružství plné nových objevů, vzrušení a inspirace? Pak je tato akce přesně pro vás! I pro letošní ročník veletrhu Caravaning Brno jsme se vrhli do projektu ,,Adventure village“ Představte si jedno místo, kde se spojují firmy podobného myšlení, směru a hlavně zápalu do cestování, aby sdíleli své příběhy, nápady a produkty. Terénní karavany, přívěsy, nástavby na pick-up, expediční střešní stany, expediční přestavby vozů 4x4, to vše a mnohem více vás čeká na letošním ročníku veletrhu v Brně v naší Adventure Village. Toto bude jízda plná nevídaných zážitků, kreativních nápadů a nekonečných možností. Tak si připoutejte pásy a doražte za námi do Adventure Village.


Představení firem, které tvoří Adventure Village

BACKI adventures, MRKEY klíč k dobrodružství, Vejny Wood, Anny Carmat, Nomadem a Adventure menu


BACKI adventure - jedinečné terénní karavany

BACKI adventure je prodejcem terénních karavanů značky Crawler, Procamp a Maturi. Jde o jedinečné terénní karavany , které nabízejí veškerý komfort a zázemí. Jsou malé, lehké, odolné a doprovází je nadupaný design.

Pro letošní rok představí i novinku - značku BUSHWAKKA - Australská novinka na českém trhu - prvotřídní markýzy, střešní stany a příslušenství pro opravdové dobrodružství.

K vidění bude: Přívěs Crawler TRC 458, Přívěs Procamp Bushcamp, Přívěs Maturi Sideway, Přívěs Maturi Tricamp, markýzy, střešní stany a příslušenství od Bushwakky.

MRKEY klíč k dobrodružství

Společnost, která se zabývá prodejem offroadových karavanů a výrobou a prodejem expedičních přívěsů. Rovněž provozuje půjčovnu, která nabízí širokou nabídku offroadových karavanů včetně bohatého příslušenství. Pro letošní rok si připravila novinku - offroadový kempovací přívěs Mammoth, který nabízí kompletní zázemí pro cestování a nebudou chybět ani představení novinky pro sezónu 2024 - Nezapomenutelný Glamping zážitek v terénních přívěsech v srdci Beskyd.

K vidění bude: Přívěs Mammoth SMG M15 a mini M15, Přívěs Crawler TRC 458 a nebudou chybět ani nadupaná auta.


Vejny Wood

Vejny Wood jsou vestavbáři z Jičína, kteří se zaměřují na expediční přestavby vozů všech velikostí. Od vestaveb do 4x4 dodávek až po stavbu velkých expedičních náklaďáků. To vše na míru, vždy podle individuálního projektu v souladu s přáními a potřebami konkrétního zákazníka. Letos své portfolio navíc rozšířili o žhavou novinku - nástavby na pickupy!

K vidění bude Expediční Vario truck, dodávky Sprinter a Gladiátoří s obytnými nástavbami

ANNY carmat

ANNY carmat je český výrobce matrací do auta, které jsou vyrobené na míru do každého auta a splňují požadavky zákazníka.

Jsou pohodlné, skladné, barevně vyladěné a díky outdoor úpravě je můžete použít i venku. Stejně tak bude k vidění spousta vychytávek a nějaké ty novinky pro letošní rok.

Nomadem .cz je-shop a online magazín zaměřený na svobodné cestování, na kterém najdete komponenty pro stavbu obytných aut svépomocí a vše pro kemping a karavaning. K vidění bude vybavení z jejich nabídky ve velkém expedičním speciálu Mercedes-Benz Vario 4x4 a připravili si pro vás i ,,Kolo štěstí“, kde budete moc vyhrát zajímavé ceny a zapsat se do soutěže o hodnotné poukazy na nákup v jejich e-shopu.


Adventure Menu

V Adventure Menu jednoduše věří, že i ty můžeš jíst lépe na svých cestách a užít si každý moment na svých dobrodružstvích se skvělou chutí, 100% přírodní energií a tou nejjednodušší přípravou. To je Adventure Menu... První opravdové jídlo na cesty. K vidění kromě bohaté nabídky jídel bude samozřejmě ochutnávka, který bude stát za to.

A na co se můžete mimo jiné těšit?

Nebude chybně RC mini offroadová dráha, kterou si můžete všichni vyzkoušet zdarma, chill zóna včetně dětského zázemí a pár překvapení, která si necháváme ještě pod pokličkou.

Pár momentek z předešlých akcí ,,Adventure village"


Takže 2.-5.11.2023 v Brně na veletrhu Caravaning Brno. Těšíme se...



61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page