top of page

ADVENTURE VILLAGE NA CARAVANINGU BRNO 2023

Veletrh Caravaning Brno je kapitolou, kterou jsme právě dočetli s úsměvem na tváři.

Opět jsme se pustili do realizace našeho projektu Adventure Village, který je srdečním dílem skupiny dobrodruhů, jejichž kompas vždy ukazuje k novým výzvám.

Bylo to prostě několik intenzivních dní v té nejskvělejší společnosti.

Během příprav jsme trošku balancovali s otázkou, jestli jsme si nevzali už velké sousto, ale ve středu v osm hodin večer se ukázalo, že když se táhne za jeden provaz, všechno se dá zvládnout.


A tak už ve čtvrtek jsme s radostí uvítali první návštěvníky naší vesničky.

Samozřejmě by to nebyla ta pravá Adventure Village bez naší ikonické chill zóny, kde si mohl každý návštěvník zajezdit na RC dráze, vychutnat si šálek prvotřídní kávy od MotMot, vypustit páru a nechat děti, aby se vyřádily v dětském koutku a nebo si jen tak poležet a pokecat v lehátkách.

Samotný veletrh a náš růžek BACKI adventure? Měli jsme připravenou komplet naši flotilu terénních karavanů a představili jsme i našeho nového spojence z Austrálie – Bushwakku, s prémiovými markýzami a střešními stany. Ohlas? Ten byl neskutečný:)

Návštěvnost? Překonala očekávání, s davem nadšenců, kteří se neustále vraceli pro více. Někteří dokonce přišli dva dny po sobě. Chill zóna byla oázou pohody, kde se tvořily fronty na RC autíčka, dětský koutek byl k prasknutí, kávovar mlel bez přestání a prosecco teklo proudem – bez skromnosti, jsme vytvořili atmosféru, ve které se bavili jak návštěvníci tak my.

Nechyběla ani naše legendární "porada". Ta je už takovou naší srdcovkou. Když se zahlásí slovo "porada", všichni zástupci Adventure Village se sjíždějí u ,,šéfové" s platem výborné mandlovice a bez ohledu na to, co kdo zrovna dělá (business nebusiness :) ) A to je na tom to krásné – ne to, že si jdeme společně přiťuknout a zasmát se, ale to, že nás celé to dobrodružství baví, že to děláme s vášní a že když jste parta na stejné vlně, všechno jde jako po másle.

Jeden večer dokonce všichni dojetím úplně odrovnali šéfovou (ano, mě). Dostala nádhernou kytici (snad vážně nebyla kradená, jak tvrdili :D ) a byla odhalena i její slabost pro čepice a dostala tu nejstylovější kšiltovku, ozdobenou podpisy od celé Adventure Family.

Jsme nesmírně hrdí na to, co jsme společně vytvořili a na lidi, kteří jsou součástí naší dobrodružné rodiny.


A kdo je vlastně součástí Adventure Village?


Samozřejmě jsme to my:)

BACKI adventure a naše terénní přívěsy a produkty od značky Bushwakka,

Parta z MRKEY a jejich teréňáci, včetně novinky kempovacího terénního vozíku Mammoth a offrod Glampingu, který už se pomalu rozjíždí, ale od jara 2024 to bude největší pecka.

Nechyběl opět ani náš král Miroslav z AnnyCarMat s jeho matracemi do auta a opět si připravil spoustu novinek, které prostě nemůžou chybět v žádném autě.

Letos k nám připlul i Vejny Wood s jeho bezkonkurenčními vestavbami do Offroad dodávek a Nomádem.cz kde seženete všechno na cestování.

Adventure Menu, bez toho už village taky nemůže dýchat. Nejskvělejší opravdové jídlo na cesty a pro partu z veničky, aby neumřeli hlady.

RC balík, který umí zabavit s jeho dráhou jak děti tak dospělé.

A na veletrhu nás podpořila i lokální pražírna Mot Mot.

No co dodat na konec? Každý z naší vesničky je takovým hrdinou v tom co dělá. Je silný a unikátní. Ale co potom, když se takhle všichni spojíme? Jsme nezastavitelní.

Pravá síla se rodí ve spojení s ostatními. A my jsme na to neskutečně a upřímně HRDÍ, Hrdí na to jakou má vesnička ADVENTURE FAMILY. A že máme možnost tuto atmosféru a kouzlo přenášet dále, mezi vás ostatní.


Poděkování patří na všechny strany a my už se těšíme na další společné dobrodružství.



115 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page