top of page

BUSHWAKKA, markýza která zvedne kvalitu vaší dovolené na novou úroveň

Aktualizováno: 10. 10. 2023

Značka Bushwakka představuje prvotřídní kvalitu, která k nám dorazila až z Austrálie. Vynikající markýzy, střešní stany a příslušenství pro opravdové dobrodružství. Proto je nám velikou ctí vám tuto značku představit.

Markýza Bushwakka 270 Extreme Darskness
Markýza Bushwakka 270 Extreme Darskness
MARKÝZY

Bushwakka markýzy jsou symbolem luxusu a komfortu na cestách. Je to výrobek, který vám umožní vychutnat si své dobrodružství bez obav z nečekaných překážek, jako je déšť nebo příliš slunečný den. Zároveň je to produkt, který se pyšní svým designem a výjimečnou kvalitou. Představte si, že sedíte pod markýzou, pozorujete okolní přírodu a vychutnáváte si ten neskutečný klid, který vám tato dovolená přináší. To je ten pocit, který vám může Bushwakka nabídnout.

Markýza Bushwakka 180
Markýza Bushwakka 180

Markýzy jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči různým povětrnostním podmínkám . To je také důvod, proč jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí svou dovolenou strávit v pohodlí.

Markýza 270 Extreme Darkness
Markýza 270 Extreme Darkness

Všechny řady ,, Extreme" mají robustní hliníkovou konstrukci rámu ENDO vyrobenou tak, aby vydržela ty nejdrsnější podmínky a mezi takovou jednu novinku řady Extreme patří i Markýza 270 Extreme Darkness, která má navíc ještě jedno rameno od standartních 270 markýz.

Markýza 270 Extreme Darkness na přívěs Crawler TRC 458
Markýza 270 Extreme Darkness na přívěs Crawler TRC 458

Markýzám nechybí ani LED osvětlení, vestavěné nohy, rychloupínací ráčna nebo možnosti pořízení si například ,boční ,stěny" které perfektně zakryjí prostor pod markýzou.

Boční stěny k markýze
Boční stěny k markýze
STŘEŠNÍ STANY

Mezi další produkty této značky bezpochyby patří střešní stany, které jsou dotáhlnuté do posledního detailu.

Předností je velký komfort, snadné ovládání a jsou vyráběny především pro ty, kteří odmítají slevit ze svého pohodlí.

Střešní stan Bushwakka
Střešní stan Bushwakka
PŘÍSLUŠENSTVÍ

V neposlední řadě tady nechybí ani spousta příslušenství v podobě kvalitních kempovacích křesel, stolků nebo externích sprchových koutů.

Závěrem snad jenom dodat, že produkty této značky vám jednoduše poskytnou kvalitu, design a luxus, který si na své dovolené zasloužíte.

Tak si užijte své dobrodružství na plno!


Podrobnější nabídka najdete na našem e-shopu www.backishop.cz




54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page